Zaščita zasebnosti

S to izjavo izkazuje Prodom trdno zavezanost varovanju zasebnosti. V nadaljevanju opisujemo naš sistem zbiranja in širjenja informacij za spletno mesto.

Osebni podatki se uporabljajo za vodenje evidenc o izpolnjenih e-obrazcih na našem spletnem mestu in za vodenje evidenc o dostopih do nekaterih vsebin znotraj našega spletnega mesta. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.

Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani.
Nekateri deli spletnega mesta Prodom včasih odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo “Piškotki”. Z njimi in nekaterimi drugimi metodami za merjenje obiska spletnih strani pridobimo informacije, kako in katere strani na spletnem mestu obiskujejo ljudje in v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletno mesto in shranjevanje kontaktnih informacij in osebnih podatkov za kasnejše obiske našega spletnega mesta.
Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave z drugimi spletnimi mesti. Prodom ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in za vsebino teh spletnih mest.

Piškotki