Celovita storitev prilagojena vašim željam!

Za vas prevzamemo vse nastale poti do upravnih organov, potrebnih za pridobitev gradbenega dovoljenja!

ICO_XL_Ideja

 

IDEJA

Idejni projekt (IDP) je rezultat komunikacije med investitorjem in arhitektom. Investitor nam zaupa svoje želje, opiše svoj način življenja, arhitekt pa njegove želje prenese v idejni načrt.

ICO_XL_Svetovanje

 

SVETOVANJE

Brezhibna organizacija, natančen potek izdelave dokumentacije in najvišja kakovost izdelanih projektov. Projektiranje s Prodom birojem je enostavno preprosto.

ICO_XL_Projektiranje

 

PROJEKTIRANJE

Izdelujemo celovite projekte PGD in PZI (arhitektura, gradbene konstrukcije, elektro inštalacije in oprema, strojne inštalacije in oprema) za vse vrste objektov.

ICO_XL_Tipski_projekti

 

TIPSKI PROJEKTI

Za Vas se vedno trudimo razvijati nove in nove modele hiš. V kolikor vas zanimajo, kliknite na spodnji link, in si oglejte galerijo nekaj modelov naših tipskih hiš.

ICO_XL_Urbanizem

 

URBANIZEM

Urbanistično tehnično dokumentacijo – vodilno mapo, izdelujemo v skladu z Zakonom o graditvi objektov in Zakonom o prostorskem načrtovanju.

ICO_XL_Legalizacija

 

LEGALIZACIJA

Legalizacija nelegalne oz. črne gradnje je možna le, če je objekt zgrajen v skladu s predpisi prostorskih aktov in so izpolnjeni vsi pogoji za izdajo gradbenega dovoljenja.

ICO_XL_Garancija

 

NADZOR

V skladu z Zakonom o graditvi objektov mora investitor zagotoviti gradbeni nadzor najpozneje z dnem, ko se začne s pripravljalnimi deli na gradbišču.

ICO_XL_Financiranje

 

FINANCIRANJE

Z veseljem vam pomagamo pri ureditvi
obročnega plačevanja gradbene
dokumentacije.

SISTEMI TEHNIČNEGA VAROVANJA

 

SISTEMI TEHNIČNEGA VAROVANJA

Ponosni smo, da imamo Certifikat za izvajanje sistemov tehničnega varovanja. S tem pridobljena licenca nam omogoča, da eni redkih v Sloveniji izvajamo dejavnost Načrtovanja sistemov tehničnega varovanja. Za varen dom in miren spanec.