ICO_XL_Gradnja

Načrtovanje in izvedba sistemov tehničnega varovanja

 

Za varen dom in miren spanec

Gradnja Vaše sanjske hiše predstavlja najbolj razburljiv življenjski projekt, ki se ga boste lotili. Naj bo Vaša hiša res sanjska.

Pri tem je pomembna tudi varnost vašega doma. Danes si več ne predstavljamo doma brez varnostnega sistema. Ker vlomilci že dolgo več ne izbirajo med premožnimi in manj premožnimi in nam tudi življenski stil ne dodopušča več  napak, nam občutje varnosti, ko smo doma ali odsotni, pomeni še toliko več.

Želja vseh nas je da bi lahko imeli varnostni sistem po nam dostopni ceni. Strokovno Vam bom svetovali in skupaj poiskali rešitev, ki bo najprimernejša za Vas in bo obenem omogočala širitev v prihodnosti, glede na Vaše želje in potrebe.

V nenehnem naraščanju števila vlomov v času odsotnosti/dopustovanja je dajanje občutka prisotnosti “da je nekdo doma” ključno.

 

Zakaj je pomembno in kdo ga naj izvede?

Veliko število opreme iz področja tehničnega varovanja se zelo hitro in nenehno spreminja, zato je potrebno pri načrtovanju pripraviti rešitev, glede na prostorsko razporeditev, ki bo optimalno delovala v vseh pogojih delovanja. Ni vseeno kje postavimo senzor, predvsem je pomembna višina in lokacija montaže, ter tehnologija, ki jo senzor za detekcijo gibanja uporablja.

Načrtovanje sistemov tehničnega varovanja zajema izdelavo projektov tehnične dokumentacije za izvedbo sistemov za tehnično varovanje s pooblaščenimi inženirji varnostnih sistemov, ki izpolnjuje pogoje v skladu s tem zakonom in zakonom, ki ureja gradnjo objektov.

 

Izvedba sistemov tehničnega varovanja

Izvajanje sistemov tehničnega varovanja obsega neposredno izvedbo sistemov tehničnega varovanja ter vzdrževanje teh sistemov z varnostnimi tehniki.

 

Naše prednosti

  • Dosledno sledenje spremembam na trgu in prilagajanje željam trga
  • Dolgoletne izkušnje (več kot 12 let) na področju tehnologij, ki se uporabljajo na področju varovanja
  • Uvajanje novih tehnologi in produktov, ki so v večji meri podprti z certifikati, ki so jih izdale mednarodno priznana akreditirane institucije
  • Preizkušeno in zanesljivo delovanje opreme na področju tehničnega varovanja in varnostno nadzornega centra (VNC)
  • Obvladovanje delovnega okolja
  • Hiter odziv in prilagoditev na želje/zahteve stranke
  • Najdemo ali ustvarimo novo rešitev za vsako željo/zahtevo stranke

 

Certifikat o licenci za načtovanje in izvajanje sistemov tehničnega varovanja

Za izvajanje sistemov tehničnega varovanja imamo vse ustrezne certifikate, kar obsega neposredno izvedbo sistemov tehničnega varovanja ter vzdrževanje teh sistemov z varnostnimi tehniki.

 Certifikat o licenci za izvajanje sistemov tehničnega varovanja